Looking for high impact design?

Live, Work, Create!

Look no further

Online Marketing

Trek de juiste bezoekers aan!

Look no further

Zoekmachine Optimalisatie.

Screening

Word je wel voldoende opgepikt door jouw doelgroep?

SEO – search engine optimization – is een continu proces met als doel webpagina’s beter te laten scoren in de natuurlijke linken van de zoekmachines. Dit zijn de niet-betalende linken die zich onderscheiden van de gesponsorde linken (SEA).

Social Media

Social Media is een online platform waar gebruikers, met weinig of geen tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. De meest gekende sociale netwerken zijn Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn, deze meestal in combinatie met het onderhouden van een blog.

We helpen je graag met de opstart van jouw Instagram, Twitter, ... pagina

Google

SEA

Search Engine Advertising is het promoten van uw website via betaling aan zoekmachines.
Met SEA heeft u gegarandeerd een onmiddellijk resultaat in de zoekmachines. Uw SEA-campagne wordt opgemaakt met behulp van online advertenties waarbij uw site meteen in de zoekmachines verschijnt van zodra iemand uw zoektermen ingeeft die bepaald zijn voor uw campagne.

Email Marketing

E-mail marketing is tegenwoordig een belangrijk instrument om bezoekers naar jouw website te krijgen.
Met e-mailmarketing kun je verschillende doelen bereiken. Denk aan het belonen van bestaande klanten, het werven van nieuwe klanten en het op de hoogte houden van je netwerk.

De smartphone is inmiddels niet meer weg te denken: je ontvangers lezen e-mail zodra ze opstaan, als ze op de bus zitten, voor ze gaan slapen... je e-mailcampagne wordt overal en altijd gelezen.

Als je e-mail niet geschikt is voor de mobiele gebruiker, leidt dit echter al snel tot irritatie.
Er zijn diverse mogelijkheden om je e-mailbericht te optimaliseren voor de mobiele lezer; met en zonder HTML-kennis.